A magyar labdarúgó élvonal 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésére már most megírom az előzetesemet. Ahogyan látom Szigo "professzor" már megtette a már-már hagyományossá váló első félidős over tippjét, én most a nekem lassan állandóvá váló mindkét félidőben lesz találattal elégszem meg megint.

A Paks Bognár György lehetőség szerinti azonnali visszahívásával újra virágzásnak indult. A hét fellépésükön, az első amolyan akklimatizálódó Mezőkövesd elleni 0-2 -t leszámítva brillíroztak a tolnaiak, hatból hat győzelmet kasszíroztak, a megszokott nyílt, őszinte és eredménye futballjukkal. Varga Barnabásból gólkirályt csinál Bognár, a Waltner Róbert által elfeledett Böde Danit pedig hamvaiból újra felélesztette. Fradi szurkolóként hirtelen azon kaptam magam a múlt heti fordulóban, hogy szégyen szemre már a Paksnak szurkolok, egyszerűen nem tetszik az ami most a Fradinál zajlik, lélektelen futball, az EL ködbe teljesen belemerülve, nem tud megújulni a bajnok csapat, a Paks pedig pont ellenkezőleg élvezi a futballt és csupa magyarral produkálja az eredményeket.

Az Újpest is visszanyúlt a jól bevált sikeredzőjéhez és visszahívta Nebojsa Vignjevicet. Sok újpesti kétkedve fogadta, mondván újra itt a "döntetlen király", de az eddigi két meccs eddig a szerbet igazolja. A Zalaegerszeg ellen góldús 3-2 -es siker, Fehérváron pedig elviekben mindenkinek remek 0-0 ... később kiderül az volt e.

No de a Paks ellen nem lehet góltalanságra ítélt bajnokit játszani, itt fel kell kötni a gatyát és ezt lila oldalon is tudják. Csoboth Kevinéknek pedig lesz lehetőségük a szellősebb paksi védekezés mellett elsuhanni, ami hazai gólokat is eredményezhet majd a megszokott paksi találatok mellett. Újabb élménydús, találatokban gazdag játékrészeket várhatunk a Megyeri úton.

Újpest FC - Paksi SE: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp