Kell a változatosság, és kicsit magam is szórakoztatom ezzel a tippel, mert a sima 2,5 over, az AH 3+ elég unalmas tipp már, a szomszéd kiskölyök is tudja a 3. B-ből, hogy a Paksot overezni kell.

Na ja, de nincs benne semmi kihívás, aki persze nyerni akar, az ne cizellálja túl, durr a fizu a 2,5 overre, és máris 1.66-szorosát kapjuk. (Csak viccelek, elég a fizu fele)

De tény, nehéz a Paks mecseit nem overre venni, és most az ellenfél is olyan, hogy nem lehet mást tenni.

De miért a 2. félidős gólok, adódik a kérdés?! Egyrészt most ez kattant be, másrészt jó az odds. Harmadrészt meg aki nézi a Paks meccseit (szerintem sokan), az tudja, hogy a Bognár csapat minál nagyobb előnyt épít fel, annál jobban nyílik ki. Ilyen szempontból elég atipikus csapat, mert átlagban ha megvan egy jó 2-0, csatár le, védekező középpályás vagy védő becsere jön, és megy a bekkelés. Bognár nem viccel, ő képes 3-0-ás vezetésnél előre cserélni. Így faragott rá majdnem a Vasas elleni meccsen, sima 0-3 űzték a további gólokat, de a védelem mögött olyan területek voltak, amit egy NBIII-as szinten focizó Vasas is ki tudott használni.

AZ UTE pedig jobb, mint a Vasas, Ez a Csoboth gyerek minden meccsen bohócot csinál az ép aktuális védőiből, Rossinak igaza volt, tényleg az NBI leggyorsabb játékosa lehet, és nem csak a magyar játékosokat tekintve.

DE ha nincs Paks vezetés, ők akkor is támadnak, ha pedig az UTE van előnyben, akkor főleg jó majd a tipp, mert a Paks akkor tényleg kinyílik, mint a Vörös tenger Mózes előtt, Csoboth pedig kapja majd a díszkíséretet, de őt aligha érik utól. Bárhogy nézem, alakuljon bárhogy az első félidő, ennek a tippnek van realitása. De őszintén szólva Paks meccsen, főleg most azUTE ellen a 7,5 over is reális. Tippmixprón jó gyorsan lecsaptam a 6+ gól opcióra, ami 14.00-án nyitott, most talán 9, vagy 9.50. Ha bejön, azért nem mindegy, hogy 10.000-re 90-et veszel fel, vagy 140-et. Persze ha elmegy, akkor mindegy, de 14.100-es oddsnál visszafogadni is könnyebb. Szóval érdemes hamar lecsapni ezekre a szorzókra, Paks meccsek esetén a csökkenés azért elég fix általában.

Újpest FC - Paksi SE: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp