Miután nyerte a legutóbbi két meccsüket és egyenlítette az egymás elleni mérlegüket, Juan Manuel Cerúndolo újra verné Tomas Martin Etcheverryt, de második esélyesként indul a márciusban ATP-döntőt játszó honfitársa ellen.

Juan Manuel Cerúndolo 003
Juan Manuel Cerúndolo a cordobai salakon szerezte első ATP-tornagyőzelmét 2021-ben. (Fotó: Celso Pupo/Shutterstock.com)

Két igazi salakspecialista harcát lesz alkalmunk követni a tengerentúli salakon, mindketten a a lassú borításon érték el eddigi legnagyobb sikereiket. A huszonegy éves Cerúndolo a gyengébb helyezése ellenére, eredményesebb volt eddigi pályafutása során a huszonhárom éves ellenfelénél. Juan Manuel (ATP 119.) már ATP bajnoki címmel is büszkélkedhetik, amelyet 2021-ben Cordobában szerzett, emellett még hét Challenger-győzelmet is begyűjtött, amelyekből kettőt idén (Tigre, Tigre 2). Tomas Martin (ATP 73.) csak három Challenger bajnoki címet tudhat a neve mellett, viszont nemrég elkapta a fonalat Santiagoban és az ATP-torna fináléjáig meg sem állt.

Bár Etcheverry döntőjéhez hasonlót idén nem produkált, Cerundolo 2023-ban sokkal több meccset játszott és háromszor több győzelmet szerzett salakon ellenfelénél (18-6). Emellett, csak hárommal több vereséget szenvedett el (7-4). Azt lehetne ezek után következtetni, hogy ha Tomas Martin nem döntőzött volna Santiagoban, akkor Juan Manuel lenne a favorit az ötödik egymás elleni összecsapásukon. Mind a négy mérkőzésük salakon zajlott és ha Houstonban borul a papírforma, akkor Cerúndolo sorban harmadik győzelmét szerezné.

április 04., kedd

Tipp Szett hendikeppel Cerundolo, Juan Manuel +1.5 @ 1.58

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org. A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 április 4. 5:29 UTC.