Az Indian Wells-i Masters bajnoki címet begyűjtő Taylor Fritz, Alejandro Tabilo könnyed legyőzése után, ismét chilei játékossal küzd meg, viszont a negyeddöntő már keményebb dió lehet számára, ugyanis Cristian Garin várja, aki 2019-ben nyerte a tornát.

Taylor Fritz (Fotó: Romain Biard / Shutterstock.com)

Az amerikai játékos (ATP 13.) a pályafutásának legértékesebb tornagyőzelme nagy önbizalmat adhatott, de nem kell figyelmen kívül hagynunk, hogy nem a salakon szokta a legjobbat kihozni magából. A tavaly is csak négy megnyert és öt elveszített meccses mérleget tudott összehozni a lassú borításon. Vele szemben viszont egy olyan top 30-as játékos lesz, aki a szemcsés pályákon mozog a legjobban. Cristian (ATP 29.) mind az öt ATP és négy Challenger bajnoki címét salakon szerezte. Három évvel ezelőtt itt Houstonban is végső győztes volt. A chilei játékos a lassú borításra való áttérés alkalmával már egyből nagyot emelt a játékszínvonalán, mivel a Houston-i torna előtt elveszítette utóbbi öt mérkőzését, itt pedig az utolsó nyolc között van. Garinnak két fordulót kellett játszania és mindkettőt három játszmában nyerte meg Jack Sock és Jordan Thompson ellen.

Kissé aggasztó lehet a chilei teniszező rajongói számára, hogy már négy és fél órát volt összesen pályán míg ellenfele alig több mint egy órát, de mivel az utóbbi időben korán kiesett a kemény borítású tornákon, talán nem lesz nagyon fáradt és fizikailag bírni tudja majd a tempót. Fritz esélyesebbnek látszik az utóbbi eredményeinek köszönhetően, de Garin mindenképpen jobban megdolgoztathatja mint Alejandro Tabilo tette és legalább egy játszmát elvihet.

Tipp Szett hendikeppel: Cristian Garin +1.5 @ 1.65

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az odds a Betclic fogadóirodától származik és a következő időpontban volt érvényes: 2022.04.08., 08:11.