Botic Van De Zandschulp és Adrian Mannarino ranglistás helyezései alapján a holland esélyesebb a döntőbe jutásra, viszont a francia ellenfele ütközött színvonalasabb ellenállásba ezen a héten és nem kizárt egy újabb bravúr részéről.

Botic Van De Zandschulp (Fotó: Alex Bogatyrev/Shutterstock.com)

Az eddigi menetelését szettvesztesség nélkül megoldó Botic (ATP 23.) sorban Tallon Griekspoort, Jaume Munart és Benjamin Bonzit búcsúztatta. Bár először nyert három egymás utáni meccset a Wimbledon óta, statisztikailag az a tény is őt mutatja esélyesebbnek, hogy két játszmában nyerte az eddigi egyetlen Mannarino ellen játszott mérkőzését, amely hasonló kemény borításon zajlott az év elején a Melbourne-i Summer Set tornán. Mégis, a francia játékos e heti szereplése elképzelhetővé tesz egy esetleges papírforma borulást.

Annak ellenére, hogy az első meccsét Christopher O'Connell ellen három tie-break lezajlása után nyerte, Adrian (ATP 65.) ezt követően beindult és Emil Ruusuvuorit, Albert Ramost és Maxime Cressyt is két játszmában verte. Azt sem lehet említés nélkül hagyni, hogy Mannarino rutinfölénye is számíthat az elődöntőben. Míg ellenfele pályafutása során egy Challenger-tornát nyert mostanáig, ő egy ATP bajnoki címet füvön és nem kevesebb, mint tizennégy(!) Challenger-sikert gyűjtött össze mind kemény borításokon.

augusztus 27., szombat

Tipp Adrian Mannarino nyer egy szettet 1.61

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.08.26., 07:35.