A fővárosiak a hatodik helyen állnak a Serie A-ban és a Juventus otthonába látogatnak a hétvégén. Egy igazán remek produkcióra lenne nagyon szükségük, hiszen a negyedik helyezett pontszámait is egyenlíthetnék, viszont egy elszenvedett vereség esetén, több csapat is megelőzheti őket a ranglistán.

De Rossi és Dzeko csapata nagyon nehéz kihívás előtt állnak, hiszen a Juventus kényelmesen vezeti a bajnokságot. Ronáldoék még veretlenek az idei szezonban és a második helyezett Napolival szemben nyolc pont előnyük van.

december 22., szombat

Németországban, a Bundesliga első két helyen álló csapata fog összecsapni. Az éllovas Borussia Dortmund saját közönsége előtt próbálja növelni hat pontos előnyét a Borussia Monchengladbach csapatával szemben. Spanyolországban még ekkora előnye sincs az első helyezett Barcelonának a második helyen álló Sevillával és Atheltico Madriddal szemben, ezért a Celta Vigo elleni mérkőzés nem lesz év végi sétagalopp. Simeone és az Athletico három pontos reményt fűznek az Espanyol elleni meccshez, mivel a katalánok elveszítették utolsó öt mérkőzésüket a La Liga-ban. 

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.12.20. (08:04).