Hatalmas meglepetést okozott az FTC női kézilabda csapata azzal, hogy bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjének fináléjába. 

A szombati elődöntő első félidőjének végén 4 gólos (13-17) hátránnyal mentek pihenni a zöld-fehérben kézilabdázó lányok, és nem sok jel mutatott arra, hogy itt sikerül fordítani a mérkőzés kimenetelén. Viszont a csoda újra megtörtént, úgy ahogy korábban a Metz ellen is, végül pedig egy utolsó másodperces góllal 30-29-re legyőzték a dánokat.

A négyes döntő első felvonásán a norvég Vipers 37-35-re győzte le a győri csapatot, így az elmúlt két év BL-győztes alakulata újra a trófeáért lép pályára a vasárnapi fináléban.

Bár papíron még erősebb ellenfélről beszélünk, mint az Esbjerg volt, a Fradinak teljesen jó a mutatója a norvégok ellen. Igaz, hogy idén egy gólos vereséget szenvedtek tőlük idegenben a csoportkör keretén belül, viszont tavaly októberben sikerült hazai pályán egy 26-26-os remit is összehozni, valamint előző szezonban kétszer győzték le a Viperst. Ez adhat némi reményt a Ferencvárosnak, és akkor még nem is beszéltünk a hazai szurkolók támogatásáról, ami extra segítség lehet.

Mire fogadjunk a finálén?

A tegnapi nap is benne volt, és kézilabdában nem olyan ritka a döntetlen sem, ezért a rendes játékidős fogadás néha rizikós lehet.

A Vipers 60 percben született győzelmére 1.28-as szorzón fogadhatunk, a döntetlen 11.00, míg a Fradi sikere 4.90-et ér. 

Aki viszont a Ferencváros történelmi sikerére szeretne fogadni, annak sokkal inkább javasoljuk a DNB-s fogadást a zöld-fehérekre 4.35-ös szorzón, ami azt jelenti, hogy döntetlen esetén a tét visszajár. Vagy akár a hendikepes fogadást (Ferencváros +1,5 gól), amely esetén fogadásunk akkor nyertes ha a Fradi nyer, döntetlen lesz, vagy maximum egy gólos vereséget szenved. Minderre 2.80-as szorzón fogadhatunk.

Amennyiben még több fogadási lehetőség érdekel valakit, akkor érdemes ellátogatni a Vipers Kristiansand - Ferencváros tippek oldalunkra, ahol a sportfogadó közösségünk fogadásai láthatóak.

június 04., vasárnap

Hol követhető élőben a női kézi BL-döntő?

A vasárnap esti Vipers Kristiansand - Ferencváros találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  bet365 regisztráció

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 június 4. 8:42 UTC.

Borítókép: A győztes Ferencváros játékosai ünnepelnek a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Team Esbjerg mérkőzés végén. Fotó: Illyés Tibor/MTI