Bár a legutóbbi három fordulóban hét pontot szereztek Dárdai játékosai, mégsem lehetnek maradéktalanul elégedettek.

Értékesnek nem nevezhető döntetlent játszott az elmúlt fordulóban a Dárdai Pál vezette Hertha BSC együttese, amely egyre inkább kezd leszakadozni a tabella élmezőnyétől. A folyamat pillanatnyi megállítására pénteken kap lehetőséget a berlini alakulat, mikor hazai környezetben fogadja a bajnoki címre is esélyes Holstein Kiel együttesét.

A tabellán második Kiel és a nyolcadik Hertha között kilenc pont különbség van, úgyhogy ha valamikor, akkor most van esély arra, hogy egy győzelemmel új erőre kapjon az Öreg Hölgy. 

Pénteki mérkőzések:

március 01., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.46
Hertha nyer -1.5 hendikeppel  5.20
Holstein Kiel nyer vagy döntetlen  1.52

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.25
Holstein Kiel nyer -0.5 hendikeppel   2.55
Gólok száma 2.5 felett  1.54

Hertha BSC - Holstein Kiel Stream

A péntek esti Hertha BSC - Holstein Kiel találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Hertha BSC - Holstein Kiel élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: McLittle Stock/Shutterstock