Már készítik Dárdai alá a lapátot, úgyhogy sürgősen villantania kell valamit.

Kudarcokkal teli hetek után vasárnap délután a Greuther Fürth otthonában folytatja a bajnokságot a Dárdai Pál vezette Hertha BSC együttese.

Minden jel arra mutat, hogy berlini körökben kukázták azt a gondolatot, miszerint szerencsés esetben akár a feljutásért is küzdhet az Öreg Hölgy. Ez a nem túl szép húzás pedig annak köszönhető, hogy az új évben még nem nyert meccset a csapat, pedig három bajnoki (+1 kupameccs) is rendelkezésre állt. Ezeken a találkozókon összesen 1 pontot sikerült összekaparni, amivel az élboly távolodott, a kiesőzóna pedig vészesen közeledett. 

A hazai oldalon sokkal biztatóbb a helyzet, s bár legutóbb vereséget szenvedtek Alexander Zorniger tanítványai, szemrehányás nem érheti őket, hiszen a listavezető otthonában kaptak ki. A belefért kategória ezzel ki is merült, hazai közönség előtt a botladozó és egyéb gondokkal küzdő vendégekkel szemben csakis a győzelem jöhet szóba. 

Tippek, vélemények?

A 21. forduló vasárnapi mérkőzései:

február 11., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.50
Fürth nyer -1.5 hendikeppel  3.50
Hertha nyer vagy döntetlen  1.86

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.44
Hertha nyer -0.5 hendikeppel   3.40
Gólok száma 3.5 felett  2.58

Fürth - Hertha BSC Stream

A vasárnap délutáni Fürth - Hertha BSC találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Fürth - Hertha BSC élő közvetítés!