Még mindig él a feljutási remény a hazai és vendég csapatnál is, de ezen a téren az utolsó dobás is vészesen közel van. 

A Paderborn otthonában lép fel a Hertha BSC csapata a német másodosztály 28. fordulójának pénteki játéknapján. 

Mindkét fél számára égetően fontos lenne a három pont bekebelezése, hiszen a 39 pontos Paderborn és a 38 pontos Hertha is odaérhet még az osztályozót jelentő harmadik helyre. A siker létrejötte több összetevőből áll, ugyanis a győzelmek mellett a riválisok bukására is szükség van, de ez már egy más kérdés.

A legutóbbi öt forduló formatabellája szerint a Dárdai Pál vezette Hertha áll jobban, ami nyugodtan figyelmen kívül is hagyható, mert az egy pontos különbség nagyjából annyit ér, mint halottnak a csók.

Pénteki mérkőzések:

április 05., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.38
Hertha nyer -1.5 hendikeppel  7.00
Paderborn nyer vagy döntetlen  1.35

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.16
Paderborn nyer -0.5 hendikeppel   2.07
Gólok száma 2.5 felett  1.45

Paderborn - Hertha BSC Stream

A péntek esti Paderborn - Hertha BSC találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Paderborn - Hertha BSC élő közvetítés!

Borítókép: Hertha Berlin játékosa (Fotó: Vitalii Vitleo/Shutterstock.com)