A Lazio a Bajnokok Ligájáért harcol, míg a Verona az élvonalban maradásért.

Egyáltalán nem kell csüggednünk, ha esetleg a szombat kora esti Juventus - Milan rangadó nem hozta a várt szórakoztatást, mert utána következik a a Lazio - Verona csata, amely az előzetes gondolatok szerint igencsak izgalmasra sikeredhet. 

A fővárosi csapat számára kedd este véget ért az Olasz Kupában való menetelés, mert ugyan a gárda megnyerte az elődöntő második felvonását, végül összesítésben alulmaradt a torinói Juventusszal szemben. A kieséssel járó bánkódásra sok időt nem érdemes  pazarolni, főleg hogy a sasok még odaérhetnek a Bajnokok Ligáját érő ötödik helyre, ami anyagi szempontból sokkal fontosabb, mint egy nemzeti kupagyőzelem.   

Amiért még említettük a várható izgalmakat, az nem csak a Lazio szempontjából vág ide, hanem a vendégek helyzetéből is adódik. A Verona a kiesés ellen küzd, s bár nincs végveszélyben, de minden egyes hátralévő meccsét sorsdöntőnek lehet tekinteni.  

A 34. forduló szombati programja:

április 27., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.06
Lazio nyer -1.5 hendikeppel  2.88
Verona nyer vagy döntetlen  2.25

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    5.00
Verona nyer -0.5 hendikeppel   5.25
Gólok száma 2.5 felett  2.02

Lazio - Verona Stream

A szombat esti Lazio - Verona találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Lazio - Verona élő közvetítés!

Borítókép: Felipe Anderson (Fotó: Raffaele Conti 88/Shutterstock.com)