Veszélyes lehet az újonc a hazai csapatra.

A Levante - Racing Ferrol összecsapás maradt hétfő estére a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 11. fordulójából.

A Levante gárdáját egy hajszál választotta el attól, hogy az új szezont nem a legfelsőbb osztályban kezdte meg, amit nyilvánvalóan kudarcként élhetett meg a klub. A baleset után a sebeket gyorsan össze kellett foltozni, hiszen a 2023/24-es szezonban sem lehet más célja a valenciai csapatnak, mint a feljutás, mely célhoz vezető út - a tavalyihoz hasonlóan - hosszú és kemény lesz.

Bár idegenben nem muzsikál jól a Racing Ferrol csapata, lesajnálni sem lenne szerencsés, mivel összességében nem szerepel rosszul a bajnokságban. Az eddig lezajlott 10 forduló alatt 16 pontot gyűjtött a tavaly még harmadik vonalban szereplő gárda, ami sokkal jobb kezdet volt, mint azt várni lehetett.  

A két csapatot három pont választja el egymástól, de helycserére vendégsiker esetén sem kerül sor a Levante sokkal jobb gólaránya miatt.

október 16., hétfő

Levante - Racing Ferrol Stream

A hétfő esti Levante - Racing Ferrol találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!