A hazaiak a legjobb hat közé sietnének, míg a vendégek célja a legjobb tizennyolc közé becsusszanni. 

Szerda este játsszák a Laliga2 30. fordulójának záró mérkőzését, a szereplők a 11. helyen álló Levante és a 21. helyezett Andorra csapata lesz.

Nincsenek hatalmas leszakadások a spanyol másodosztály tabellájának első felében helyet foglaló csapatai között, példaként mutatva, a listavezető Leganes 11 ponttal van előrébb, mint a 11. helyezett Levante. A bajnokságból még 12 forduló van hátra, így elméletileg és gyakorlatilag is minden érintett csapatnak van esélye arra, hogy a feljutást érő helyekért küzdjön. Így van ezzel a Granotes becenévre hallgató Levante is, amely ha sikerrel veszi a kiesés ellen küzdő Andorra elleni meccset, már csak három pontra lesz a rájátszást érő hatodik helytől. 

március 13., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.92
Levante nyer -1.5 hendikeppel  3.80
Andorra +1.5 hendikeppel  1.26

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.15
Levante nyer -2.5 hendikeppel   7.25
Gólok száma 2.5 felett  2.14

Levante - Andorra Stream

A szerda esti Levante - Andorra találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Levante - Andorra élő közvetítés!