A negyeddöntőért küzdhetnek a magyar kosaras lányok, s a helyzet cseppet sem reménytelen. 

A szerbek elleni győzelem után egészséges önbizalommal töltődhetett fel a magyar női kosárlabda-válogatott, amiből ha nem is könnyen, de profitálhatnak a csütörtök esti, Csehország elleni negyeddöntőn. Amire viszont figyelnie kell Székely Norbert csapatának, hogy a megszerzett önbizalom a helyén legyen kezelve, még csak esélyt sem szabad adni az elbizakodottság felé kanyarodásnak. Ha ez a része rendben lesz, akkor már csak némi koncentrációra és elszántságra lesz szükség az újabb sikerhez.

Hajrá Magyarország!

A csütörtöki játéknap mérkőzései:

június 22., csütörtök

Magyarország - Csehország Stream

A csütörtök délutáni Magyarország - Csehország találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kosárlabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: A győztes magyar válogatott tagjai ünnepelnek, középen Török Ágnes a női kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában. Fotó: MTI/Kovács Tamás