Nagy rangadó van készülödőben az angol Championship 14. fordulójában, ugyanis a harmadik Sheffield Wednesday, a második helyezett Leedset fogadja.

A West Bromwich Albion 26 ponttal a ranglista éléről fogja figyelni az eseményeket, és nem léphet félre a Charlton Athletic ellen, mivel csak két pont az előnye a Leeds-szel szemben, illetve három pont a Sheffield Wednesday-vel szemben. Egy győzelem esetén a ponttávolság nőhet, amennyiben a követők döntetlennel zárják összecsapásukat.

Az olasz Serie A 9. fordulójában, a második helyezett Inter Milan a 8. helyezett Parmát fogadja. Míg a milánóiak egy pontra vannak az éllovas Juventustól, a Parma idegenbeli győzelem esetén Európa Ligás helyre kerülhet.

A Bundesligában sincs lazsálás, mivel nem mindennapos helyzet alakult ki, a Bayern München csak a harmadik, míg a Borussia Dortmund a negyedik a német bajnokság tabelláján. Pánikra viszont nincs ok, mivel mindkettőjüknek csak egy pont a lemaradásuk az éllovas Mönchengladbachval szemben.

Ha már derbik hete van, akkor külön helyet érdemel a PSG - Olympique Marseille összecsapás a Ligue1-ben. A párizsiak 24 ponttal a bajnokság élén állnak, míg ellenfeleik a negyedikek a tabellán, 16 ponttal. A bajnokcsapat nagy esélyes, hiszen 2011 óta az Olympique nem győzött a fővárosiak ellen, idegenben pedig már 2010 óta. Legutóbb döntetlent 2017-ben játszott a két csapat.

A fent említett események és nem csak élőben követhetitek a Bet365 fogadóirodánál.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.24. (07:55).