Öt meccse tart a Monza veretlenségi szériája, amit nehéz lesz tovább görgetni.

Nem egy Ferrari a Monza csapata, igaz nem is nagydíjra kell készülnie, de azt el kell ismerni, hogy a második Serie A-s szezonját töltő gárda nem tartozik a kutyaütők közé. Ezt támasztja alá, hogy a tabella közepén vitorlázó csapatnak nemhogy kiesési gondjai lennének, de még arra is sansza van, hogy nemzetközi szereplést érő helyen végezzen. Persze ehhez mindennek össze kell jönnie, és nem ártana az sem, ha olykor az olyan meccseken, mint például a szombat esti AS Roma elleni bajnoki, borítaná a papírformát.

A fővárosi csapatnál történt edzőváltásnak eddig úgy tűnik jótékony hatása volt, de mivel a minta csak pár meccs képe alapján jött létre, majd a végelszámolásnál kiderül, hogy mennyire is muzsikált jól a csapat. Itt van például a Monza elleni csata, amely az előzetes várakozás szerint a farkasok győzelmét fogja hozni, de ha netán becsúszik a zakó, akkor némi felhőátvonulásra lehet számítani Róma felett. 

Pénteki mérkőzések:

március 02., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.81
AS Roma nyer -1.5 hendikeppel  3.85
Monza nyer vagy döntetlen  1.80

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.85
Monza nyer +1.5 hendikeppel   1.26
Gólok száma 2.5 felett  1.99

Monza - AS Roma Stream

A szombat esti Monza - AS Roma találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Monza - AS Roma élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: Supphachai Salaeman/Shutterstock