Győzelmi kényszerben lép pályára a Fradi a Krim Ljubljana ellen. 

Szombat este 18 órától az Érd Arénában fogadja a Ferencváros női kézilabdacsapata a  Krim Ljubljana együttesét.

Az elmúlt két fordulóban csak egyetlen pontot szereztek Klujber Katrinék a Bajnokok Ligája B-jelű csoportjában, ami a továbbjutás szempontjából elég kellemetlen helyzetbe állította a csapatot. A nyolc csapatból álló listán a zöldek a hatodik helyen állnak, de csak egy ponttal előzik meg a hetedik Rapdi Bukarestet. Ez az aáálapot szép lassan felhívás a vészharang megkongatására, hiszen néhány forduló múlva zárul a csoportkör. 

A szlovén együttes sem remekel a sorozatban, egy ponttal gyűjtött többet, mint a szombati vendéglátója, így egyértelműen kijelenthető, hogy különösen nagy tétje lesz az egymás elleni csatának.

Szombati mérkőzések:

január 20., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Ferencváros nyer -1.5 hendikeppel   2.00
Gólok száma 53.5 felett   1.85

Tippmixpro:

Gólok száma 56.5 felett  2.66
Ferencváros nyer -2.5 hendikeppel   2.48
Klujber Katrin több, mint 5.5 gól felett szerez  1.99

Ferencváros - Ljubljana Stream

A szombat esti Ferencváros - Ljubljana találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Érd, 2022. szeptember 10. A ferencvárosi Andrea Lekic, Márton Gréta, Klujber Katrin Gitta és Edwige Beatrice (b-j) a kézilabda női Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Odense HB mérkőzésen az Érd Arénában 20