Nagyon nehéz helyzetbe kerül a Fradi, ha kikap.

Vasárnap délután pokoli meccs vár a Ferencváros női kézilabdacsapatára, amely a Rapid Bukarest otthonában játszik már-már sorsdöntőnek mondható hatvan percet. 

Minimum egy pontra, de inkább kettőre lenne szüksége a Fradinak ahhoz, hogy a továbbra is esélye legyen kiharcolni a B-jelű csoportból való továbbjutást. A jelenlegi állás szerint még továbbjutó helyen áll a Fradi, de román ellenfele csak egyetlen ponttal lemaradva áll mögötte, így ha otthon maradnak a pontok, akkor a pozíciók felcserélődésével a Rapid kerül helyzeti előnybe. 

Tippek, vélemények?

A 12. forduló szombati programja:

február 04., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 54.5 felett   1.76
Rapid Bukarest nyer -1.5 hendikeppel  1.87
Félidőben a Ferencváros vezet  2.65

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 27.5 felett  2.04
Gólok száma 53.5 felett    1.65
Ferencváros nyer +2.5 hendikeppel  1.65

Rapid Bukarest - Ferencváros Stream

A vasárnap délutáni Rapid Bukarest - Ferencváros találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Rapid Bukarest - Ferencváros élő közvetítés!

Borítókép: A ferencvárosi Tomori Zsuzsanna és Alicia Stolle, valamint Henny Ella Reistad, a dán csapat játékosa a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében. Fotó: MTI/MTI Fotószerkesztőség/Illyés Tibor