Tizenkét év szünet után visszatérne a Racing Santander az első osztályba, de még sokat kell tenni érte.

Könnyűnek ígérkező, de egyáltalán nem biztos, hogy könnyű meccs vár hétfő este a Racing Santander csapatára, amely a kiesés elől menekülő Alcorcon együttesét fogadja a spanyol másodosztály 34. fordulójának záró játéknapján.

A kantábriai gárda több éves élvonalbeli szereplés után 2012-ben csúszott egy osztállyal lejjebb, ahol szintén nem volt maradása, hiszen a második vonalból is kiesett. Ezután hosszabb-rövidebb ingázás kezdődött a második és harmadik vonal között egészen 2022-ig, mikor újra a LaLiga 2 szereplője lett. Azonban ez a szezon sem hozta meg az áttörést, a 12. helyen fejezte be a bajnokságot. Így jutottak el a zöld-fehérek a most zajló 2023/24-es szezonig, mikor már reális esélye van a csapatnak ahhoz, hogy rájátszásban vagy akár nélküle is feljusson a legjobbak közé.

Az Alcorcon sem ülhet nyugodtan a babérjain, hiszen a kiesés szele dobálja hol feljebb, hol lejjebb a klubot. Ez valószínűleg nem is fog változni a hátralévő  nyolc fordulóban, hacsak nem kezdenek a kék-sárgák egy olyan győzelmi sorozatba, amelyre még nem volt példa ebben a kiírásban. 

április 08., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.97
Racing Santander nyer -1.5 hendikeppel  3.25
Alcorcon nyer vagy döntetlen  2.05

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.10
Alcorcon nyer -0.5 hendikeppel   4.60
Gólok száma 2.5 felett  2.10

Racing Santander - Alcorcon Stream

A hétfő esti Racing Santander - Alcorcon találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Racing Santander - Alcorcon élő közvetítés!

Borítókép: El Sardinero Stadion, a Racing De Santander otthona (Fotó: BlackFarm / Shutterstock.com)