Nem dicsekedhet a Sassuolo a Roma ellen hazai meccseivel.

Közel három évvel ezelőtt nyert először és utoljára a Sassuolo gárdája hazai bajnokit az AS Roma ellen, ami a tíz meccsből álló statisztikában nem kellemes látvány. Ezen kozmetikázhatnak vasárnap este valamelyest Alessio Dionisi fiai, akik a bajnoki tabella közepéről várják a Roma elleni bajnokit.

A farkasok formájával elvileg nincs gond, hiszen a legutóbbi három bajnokin 7 pontot szereztek, ugyanakkor azt is látni kell, hogy a Mourinho vezette brigád bármikor képes negatív meglepetésre. Ilyen volt a szezon eleji torinói és genovai pontvesztés is, igaz azóta csak nívósabbnak nevezhető csapatok (Lazio, Inter) ellen botlottak meg a rómaiak. 

Tippek, vélemények? 

december 03., vasárnap

Sassuolo - AS Roma Stream

A vasárnap esti Sassuolo - AS Roma találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!