Csak a vendégek számára tétmeccs a meccs.

Kedd este 19 óra 30 perctől a Parma - Atalanta, majd picivel több mint két órával később az Inter - Napoli csatájával indul az olasz élvonalbeli bajnokság utolsó előtti fordulója.

július 28., kedd

A pármai találkozót illetően nem merülnek fel lényeges kérdések, hiszen az már biztossá vált, hogy a Parma Calcio a középmezőnyben, az Atalanta pedig a Bajnokok Ligája csoportkörében való indulást jelentő második, harmadik vagy negyedik helyen fog végezni. Ám ismerve a bergamói együttes hozzáállását, majdnem biztos, hogy mindvégig küzdeni fog azért, hogy zárás után a dobogóról tekinthesse át a mögötte álló mezőnyt.  

Az Inter - Napoli összecsapás szinte csak az Azzurrinak lesz fontos, mivel Gennaro Gattuso együttese még híján van azon pontszámnak, amely elegendő ahhoz, hogy Európa Liga indulási joggal ruházza fel a klubot. 
Az Inter? Antonio Conte vezetőedzőt nem érdekli a második hely, amit a Fiorentina elleni remi után tett világossá a kíváncsiskodók számára:

A második pozíció jelentéktelen a szememben, ez csupán a vesztesek első helye. Vannak, akik megelégednek vele, de én nem ilyen vagyok, és nem akarom, hogy a játékosaim ilyenek legyenek.

A Juventus vasárnap este megvédte címét, zsinórban kilencedszer lett bajnok az Öreg Hölgy, amely egyben azt is jelentheti - a fenti nyilatkozat alapján - hogy véget ért a bajnoki szezon Milánó fekete-kék oldalán.  

július 28., kedd

Néhány odds a mérkőzésre:

Félidő/játékidő Inter Milan - Inter Milan @ 3.25
Félidő/játékidő Napoli - Napoli @ 5.50
Pontos eredmény Döntetlen #1-1 @ 7.50
Pontos eredmény Döntetlen #2-2 @ 13.00
Összesített gólok Alatt 2.5 @ 2.10
Összesített gólok Felett 2.5 @ 1.72
További összesített gólok Felett 1.5 @ 1.22
További összesített gólok Alatt 1.5 @ 4.33
Félidő pontos eredménye Döntetlen #0-0 @ 3.25
Félidő pontos eredménye Döntetlen #1-1 @ 7.50

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-07-27, 08:40

  Fogadj és nézd élőben!