A portugálok győzelmét várják a fogadóirodák, de könnyen lehet, hogy a Kék Tigrisek borítják az elképzeléseiket. 

Az EHF Európa Liga 3. fordulójában Tatabánya - Sporting összecsapásra kerül sor a tatabányai multifunkcionális csarnokban. 

Két mérkőzésen van túl a MOL Tatabánya KC az Európa Liga H-jelű csoportjában, ahol eddig egy-egy győzelem és vereség után a harmadik helyen áll a gárda. Az elveszített mérkőzés még az első fordulóban került könyvelésre, mikor a tabella élén álló CSM Constanta 29-24-re verte a házigazdát. Összesen egy héten keresztül maradt pontatlan a Tombor Csaba vezette gárda, amely a második fordulóban a lengyel Chrobry Glogow otthonában aratott értékes győzelmet. 

A Sporting is a Tatabánya útját járta a csoportmérkőzések során, azaz a román csapattól kikapott, míg a lengyeleket verte. Ezzel pontegyenlőség alakult ki a Sporting és Tatabánya között, ami miatt különösen fontos lenne, ha a magyar gárda sikerével érne véget a találkozó, mert a portugáliai visszavágón erre jóval kevesebb esély fog mutatkozni. 

Tippek, vélemények?

Néhány keddi mérkőzés:

november 14., kedd

Tatabánya - Sporting Stream

A kedd esti Tatabánya - Sporting találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilbda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. labdarúgás, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!