A Torino csapata szombaton fogadja otthonába a szomszéd Juventust a Derby della Mole újabb felvonásában. Fogadj és kövesd mindezt az Unibet TV-n.

A házigazdák a mezőny közepén állnak 11 ponttal, míg a bajnokcsapat két pont lemaradással az Inter Milanótól, a második helyezettek 23 ponttal. Ilyen körülmények között, a városi rangadó a tabella szempontjából is fontos, mert a Torino minden bizonnyal többet akar annál, amit a ranglista mutat, a Juventus pedig nem szeretne jobban lemaradni a milánói éllovastól, aki a Bologna otthonában fog játszani. A Torino 2015 óta nem győzött a híresebb riválisa ellen, legutóbbi összecsapásukon viszont, kiharcolt egy 1-1-es döntetlent a Juventus pályáján.

Eközben, Spanyolországban a LaLigában, a Sevilla az Atlético Madridot várja nagy reményekkel, hiszen az ötödik helyezett házigazda csak egy ponttávolságra (19-20) áll a harmadik helyezett vendégcsapattól. Még izgalmasabbá teszi az összecsapást, hogy az éllovas Barcelona sem távolodott el a 22 pontjával.
A teniszrajongóknak is akad csemege a műsorprogramban, hiszen Párizsban az idény utolsó Masters-tornája zajlik a héten, ahol nagy lesz a ponthajsza az év végi világelsőség megszerzése érdekében Rafael Nadal és Novak Djokovic között.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.30. (07:58).