Rebecca Peterson mindkét Anett Kontaveit ellen játszott meccseit úgy veszítette el, hogy még játszmát sem tudott nyerni ezeken.

Rebecca Peterson (Fotó: Jimmie48 Photography/Shutterstock.com)

A mérkőzéseik forgatókönyvében változás történhet és nem feltétlenül azért, mert a svéd játékos (WTA 93.) kirobbanó formában lenne, hanem azért mert az észtországi (WTA 2.) került elég mély hullámvölgybe. Bár idén csak alacsonyabban rangsorolt salakos tornákon tudott egymás után meccseket nyerni, Rebeccának sikerült 7:6-os mérleget építeni a lassú borításokon. Anett a stuttgarti negyeddöntőjével indította az idei salakos idényét, de ezt követően csak ezen a héten nyert még meccset a szemcsés játékfelületen, így mérlege jelenleg 3:3.

Mindkét játékos szettvesztesség nélkül rajtolt a német tornán, Peterson 6-3, 6-0-ra verte Kateryna Baindlt, Kontaveit pedig 6-3, 7-6-ra Irina Barát. Első egymás elleni összecsapásuk 2019-ben a Billie Jean King Kupában zajlott, a második pedig a tavaly Kolozsváron kemény borításon. Valahogy elveszett az észtországinak az a lendülete, amivel a tavaly egymás után négy bajnoki címet húzott be egymás után az idény második felében, amelyek segítségével a WTA Finalsra is kijutott. A Dmitry Tursunovval való sikeres együttműködésének is véget vetett és most nagyon keresi az útját. Ezt a bizonytalanságát talán Peterson legalább annyiban kihasználhatja, hogy végre játszmát nyer ellene.

július 20., szerda

Tipp Szett hendikeppel Peterson, Rebecca +1.5 @ 1.91

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.07.20., 08:33.