Sorana Cirstea mind az öt mérkőzését elveszítette Anett Kontaveit ellen, viszont a román játékosnak vannak okai abban reménykedni, hogy fordulhat a forgatókönyv.

Sorana Cirstea (Fotó: ben bryant/shutterstock.com)

Ha a felvezető tornákon nem is remekelt, de a román játékos (WTA 31.) az Australian Openen a nyolcaddöntőig menetelt olyan ellenfeleket verve közben, mint például Petra Kvitova és Anastasia Pavlyuchenkova. Ezzel szemben, a tavalyi idény második felének legfolytonosabb játékosa, Kontaveit (WTA 9.) Sydneyben eljutott az elődöntőig, de az ausztrál Grand Slam-tornán már a második fordulóban kikapott. Bár mindkét játékos három szettes győzelemmel kezdte az oroszországi tornát, Sorana volt az, aki nevesebb ellenfelet győzött le. Anett a svájci Jil Teichmannt búcsúztatta, Sorana pedig a cseh Marketa Vondrousovát.

Kontaveit már nem tűnik annyira magabiztosnak mint a tavalyi szezon végén, de nem kell figyelmen kívül hagyni, hogy mint említve volt, ott verte mostanáig Cirsteát ahol érte. Mind az öt összecsapásuk kemény borításon zajlott és a román játékos csak egy alkalommal tudott játszmát nyerni. Nem vonható kétségbe az a tény, hogy Kontaveit az esélyesebb, de jelen pillanatban játékszínvonala nem olyan magas mint 2021 második felében és ezt kihasználhatja egy magabiztos játékkal román ellenfele.

február 09., szerda

Tipp: Szett hendikeppel Cirstea, Sorana +1.5 @ 2.00

Fogadj a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2022.02.09., 07:20.