Maria Camila Osorio Serrano a Wimbledont követően csak egy meccset nyert eddig a hétig, de a nyári hangulatú spanyol tornán a döntőbe juthat ha le tudja győzni a montreali bajnokot, Camila Giorgit.

Maria Camila Osorio Serrano (Fotó: lev radin / Shutterstock.com)

A tizenkilenc éves kolumbiai játékostól sokan a kemény borításon várták az áttörést miután 2019-ben a US Open junior bajnoka lett, de Maria Camila (WTA 63.) salakon robbant be. Bogotában megszerezte első WTA-tornagyőzelmét, majd Charlestonban és Belgrádban is elődöntőt játszott. A Wimbledonon a selejtezőkből a harmadig fordulóig jutott, de azután az idény második kemény borítású részében a hét meccséből hatot elveszített. Tenerifében viszont egyből beindult és a nyitómeccsén a torna első kiemeltjét, Elina Svitolinát három játszmában búcsúztatta. A további legyőzötteit, Mayar Sherifet és Saisai Zhenget már két-két szettben verte és bátran nézhet első Camila Giorgi (WTA 36.) elleni meccsének.

A huszonkilenc éves olasz játékos az Olimpiai játékok alkalmával tért vissza a kemény borításra és a negyeddöntőig menetelt. A tokiói szép eredményére Kanadában épített és Montrealban megszerezte pályafutásának első WTA1000-es rangú bajnoki címét. Hatalmas bravúrját azonban négy egymás utáni vereség követte. Tenerifében ő is az első meccsén három szettet küzdött Aliona Bolsova Zadoinov ellen, de Danka Kovinic és Arantxa Rus ellen már alig veszített gémeket. Giorgi az oddsok által mutatott esélyes, de Osorio Serranonak voltak színvonalasabb ellenfelei ezen a héten.

A cikk publikálásának időpontjában nem voltak további elérhető oddsok a mérkőzésre.

További kiemelt teniszmeccsek

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2021.10.23. - 07:20