A Zaragozának is fontos, de a Sportingnak fontosabb.

A Real Zaragoza - Sporting Gijón találkozó zárja hétfő este a spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulóját.

Nem a terveknek megfelelően sikerült a Zaragoza legutóbbi Alcorcon elleni idegenbeli bajnokija, amely három pont helyett csak egyet hozott a konyhára. A kék-fehér csapat középmezőnybeli helyezése miatt fontos lett volna egy kicsit előrébb lépni, de úgy látszik szép lassan meg kell békélnie a klubnak azzal, hogy kezdenek szertefoszlani a feljutási remények.

A Sporting Gijon háza táján sem volt ok az előző forduló után bulikázni, ugyanis hazai közönség előtt hajtott fejet a gárda a harmadik helyezett Ferrol előtt. Ha akkor fordított eredmény születik, akkor hétfőn a Sportingnak esélye lett volna arra, hogy a második helyre feltornázza magát, de így marad a "B" opció, azaz csatlakozni a 42 pontosok társaságához.

Tippek, vélemények?  

február 05., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.23
Zaragoza nyer -1.5 hendikeppel  6.00
Sporting Gijon nyer vagy döntetlen  1.49

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.90
Sporting Gijon nyer -1.5 hendikeppel   7.00
Gólok száma 3.5 felett  5.25

Zaragoza - Sporting Gijon Stream

A hétfő esti Zaragoza - Sporting Gijon találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Zaragoza - Sporting Gijon élő közvetítés!

Borítókép: Fotó: GUNDAM_Ai/Shutterstock