Egyelőre nincs pánik a Granotes háza táján, de még lehet.

Már csak a Levante - Mirandes összecsapás hiányzik ahhoz, hogy teljes legyen a spanyol másodosztály 36. fordulója, de hétfő este erre is sor kerül.

A hazaiak céljait tekintve egy percig sem kérdés, hogy a tavalyi búcsú után vissza szeretne jutni az élvonalba, amire minden esélye meg is van a csapatnak. Viszont létezik egy teljesítménymérce is, ami nem arról árulkodik, hogy a bajnokság végére tartogatta volna munícióit a kék-bordó egylet. 

Az elmúlt másfél hónapban hat bajnoki meccset játszott a gárda, ezekből egyet nyert meg, négyszer ikszelt és egyszer kikapott. A bukott pontok száma jelentős, ha ez nem lett volna, most a tabella élén állna a Levante. A töketlenség ellenére a szerencse nem pártolt el Javier Calleja fiaitól, mivel az összes élbolyban található rivális is szenved, úgyhogy egy Mirandes elleni győzelemmel egészen a dobogóig kapaszkodhat vissza a gárda. 

április 17., hétfő

Levante - Mirandes Stream

A hétfő esti Levante - Mirandes találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!