A magyar és a szerb labdarúgó-válogatott is sikerrel vette csütörtökön az Európa-bajnoki pótselejtező első akadályát, így bár fáradtan, de elégedetten várhatja a két csapat az egymás elleni belgrádi összecsapást a Nemzetek Ligája másodosztályát jelentő B divízióban.

A magyarok nem túl jó játékkal Bulgáriában nyerték meg 3-1-re a maguk elődöntőjét, a szerbek viszont még jobban megizzadtak Oslóban, ugyanis hosszabbításra kényszerültek, amelyben végül 2-1-re múlták felül a norvégokat - igaz, sokkal szórakoztatóbb és látványosabb meccsen.

A Nemzetek Ligája harmadik fordulójában így meccsdöntő faktor lehet, hogy 72 órával az év eddigi legfontosabb találkozója után melyik együttes lesz a frissebb. Marco Rossi szövetségi kapitány már a válogatott kerethirdetésekor elmondta, hogy három-négy játékost cserél meccsről meccsre, ebből kettő biztosra vehető. Egyrészt Sallai Rolandnak vissza kell térnie a Freiburghoz, hogy a helyi karanténszabályok betartásával rendelkezésére állhasson német klubjának a következő találkozón, másrészt az olasz szakvezető elárulta, hogy Willi Orbánnak az első meccs után mindenképpen pihenőt ad, mivel mérkőzéshiánnyal küzd, így minden bizonnyal ezúttal több időre lesz szüksége a regenerációhoz. Rajtuk kívül további egy-két változtatás várható.

A csoport utolsó helyezettje kiesik a C divízióba, míg az első hely megszerzésének az élvonalba jutáson túl is nagy fontossága van, mivel azzal akár vb-pótselejtezős helyet is lehet szerezni. A két legjobb olyan csoportgyőztes ugyanis, amely a jövő novemberben záruló vb-selejtezőkön nem végez az automatikus kijutást jelentő első vagy a pótselejtezőt eredményező második helyen, pótselejtezőt játszhat a 2022-es, katari vb-re.

október 11., vasárnap

Fogadási lehetőségek:

Félidő/játékidő Szerbia - Szerbia @ 2.75
Félidő/játékidő Magyarország - Magyarország @ 8.50
Félidő Szerbia @ 2.37
Félidő Döntetlen @ 2.10
Félidő Magyarország @ 5.00
Mindkét csapat szerez gólt Igen @ 2.00
Mindkét csapat szerez gólt Nem @ 1.72
További összesített gólok Alatt 3.5 @ 1.28
További összesített gólok Felett 3.5 @ 3.75

Néhány érdekesebbnek tűnő vasárnapi találkozó:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-10-11, 05:30

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: mti