Csütörtök este megkezdi szereplését a Golovin Vlagyimir által irányított magyar női kézilabda válogatott, a győzelem pedig sima ügy kell legyen.

A három skandináv ország (Dánia, Svédország, Norvégia) által megrendezett női kézilabda világbajnokság szerdai nyitónapján papírforma eredmények születtek, a címvédő norvégok gáláztak Grönland ellen, de Spanyolországnak sem okozott nagy fejfájást Kazahsztán válogatottja. 

Az egyedüli szorosabb mérkőzés a Dél Korea - Ausztria összecsapás volt, ahol a végső sípszókor dőlt el a győztes kiléte. Az osztrák lányok, sikerüknek köszönhetően már készülhetnek is a középdöntőkre.

A csütörtöki program esti mérkőzései között szerepel Magyarország is, aki a holland válogatott ellen hangolt az idei világbajnokságra. Előbb két gólos (25-23) vereséget szenvedtek, majd következő nap ők nyertek két gólos (34-32) különbséggel.

A magyar válogatott edzője nemrég az nso-nak nyilatkozott, melyben kifejtette, hogy a cél a legjobb nyolc közé jutás, ennek tudatában az első két mérkőzésen (Paraguay és Kamerun ellen) a győzelem kötelező, a nehezebb feladat majd a hétfői meccs lesz, Montenegró ellen.

Magyarország - Paraguay fogadás

Magyarország győzelme annyira tuti csütörtök este, hogy még nyereményszorzót sem kapunk rá. Az 1X2-es piacon csak a döntetlenre, meg Paraguay sikerére fogadhatunk, de viszont azt felejtsük is el gyorsan. Ha az megvalósulna, akkor gyalog indulhatnak haza Helsingborgból a magyar lányok, mezítláb.

november 30., csütörtök

Körülnéztünk viszont az ázsiai handicap piacon, hogy onnan merítsünk egy jó tippet a nyitómérkőzésünkre.

Tudtad? 
A 2023-as női kézilabda VB alatt részt vehetsz tippjátékunkon, ahol a legjobb 8 játékos ingyenes fogadásban részesül az Unibet jóvoltából. Tippelj te is!

Paraguay, legutóbbi (2021-es) kézilabda-vb-s csoportkörös meccsein nem érte el a 20 gólt, a japánoktól 23, a horvátoktól 22, míg Brazíliától 14 gólos vereséget szenvedtek.

Az online fogadóirodák a handicap határt 18,5 gólnál húzták meg. Arra, hogy Magyarország 19 góllal nyer 1.79-es szorzón fogadhatunk úgy a Tippmixprónál, mint az Unibeten is. Velük ellentétben a Vegas sportfogadás részlegén a határ 19,5-nél tart, és más fogadási lehetőségünk nincs is az hendikep terén.

A 2021-es női kézilabda VB-n picivel nehezebb ellenfeleink voltak a csoportkörben, mint a mostani nyitómeccsen, Szlovákia, majd Csehország ellen 35, valamint 32 gólt lőttünk, a középdöntőben Kongónak 30-at, majd Dél-Koreának 35-öt. Ezek alapján lehet érték a Magyarország több, mint 36,5 gólban, amire most a Tippmixprón 1.77-ért fogadhatunk, az Unibeten pedig 1.80-ért. Nekünk már ez a tippünk.

Magyarország legalább 37 gólt szerez Paraguay ellen @ 1.80

További kézilabda tippek

Hol lehet élőben nézni a Magyarország - Paraguay női vb-meccset?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a női kézilabda vb mérkőzéseit, köztük a Magyarország - Paraguay-t találkozót is.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzést csütörtökön, 20:30-tól a Duna World csatornán követhetjük élőben.

Hajrá csajok! Hajrá Magyarország!

  Unibet élő közvetítés

Borítókép: A magyar csapat tagjai a női kézilabda Eurokupa 1. fordulójában, 2023. október 11-én. A magyar válogatott 38-31-re kikapott a világ- és Európa-bajnoki címvédő Norvégiától. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt