Egy szerencsés játékos részesülhet a szép nyereményben, amennyiben Kyren Wilson lesz a 2020-as Snooker Világbajnokság nyertese. Két mérkőzésre áll a sikertől.

A Ladbrokes képviselői egy hihetetlen fogadásra hívták fel figyelmünket, amelyet tavaly helyezett el náluk egy játékos: a 2019-es Bajnokok Bajnokára, a 2020-as The Masters-re és az idei világbajnokság győztesére fogadott, 30 fontot kockáztatva.

Miután helyesen jósolta meg Stuart Bingham The Mastersos győzelmét (34.00-es odds), és azt is, hogy Neil Robertson megnyeri a Bajnokok Bajnoka eseményt (7.50), a végső sikerhez most már csak az hiányzik, hogy Kyren Wilson is bezsebelje a világbajnoki címet.

Alex Apati, a Ladbrokes szóvivője így nyilatkozott: “Eddig már két tipp a háromból bejött, most a szerencsés fogadónk reménykedhet, hogy Kyren Wilson tartja jelenlegi formáját és megnyeri ezt a versenyt.”

Íme a szelvény, ami legendává válhat:

Sportfogadas.org

Kyren Wilson a világbajnokság elődöntőjében a skót Anthony McGill ellen szerepel, e cikk írásakor pedig az eredmény 13-11 volt javára (33 frame-ig tartó mérkőzések). Ha sikerül továbbjutnia, akkor ellenfele Mark Selby, vagy Ronnie O'Sullivan lesz.

FRISSÍTÉS! Kyren Wilson bejutott a döntőbe. Végső győzelmére jelenleg 3.75-ös szorzón lehet fogadni a bet365 irodánál. Ellenfele Ronnie O'Sullivan lesz, akinek a győzelmét 1.28-as szorzón játszhatjuk.
A döntő szombaton kezdődik 15:30-tól!

Nem ismerjük a játékost, de abban biztosak vagyunk, hogy ilyen esetben számos hasznos tanácsot kapna fórumtársainktól, hogy egy hasonló szituációban hogyan szállhat ki nyertesként, eseményektől függetlenül. Ha valaha te is ide kerülsz, akkor már most ajánlott regisztrálnod a fórumunkra, hogy a megfelelő pillanatban segítséget kérj.

A cikkben szereplő oddsok a bet365 irodától származnak, s a következő időpontban voltak érvényesek: 2020 augusztus 14., 23:15CET!