Az Unibet fogadóirodánál online közvetítés lesz a mérkőzésről.

Oda és vissza összesen 6 órás buszos út vár pénteken a Hertha BSC csapatára, amely a német másodosztály 14. fordulójának pénteki játéknapján a Hannover 96 vendége lesz. 

Még mindig nem lehetnek elégedettek a berlini szurkolók imádott csapatuk teljesítményével, bár a szezon elejéhez képest valamelyest jobb lett a helyzet. A Dárdai Pál vezette gárda a tabella 12. helyén áll (17 pont), ami nem hangzik valami jól, ha viszont a pontszámokat tekintjük, akkor kicsit fényesebb képet kapunk, ugyanis plusz hat ponttal ma dobogón állna a csapat.

A Hannover 22 pontot gyűjtött a szezon eddig lezajlott szakaszában, ami annak tudatában is teljesen jónak mondható, hogy viszonylag hullámzó produkciókkal ért ezt el. Azt nem lehet mondani, hogy a hazai pálya előnye sokat fog számítani, ugyanis a megszerzett pontok kb. 60 százaléka köthető a HDI Arénához, ami nem túl kimagasló.

Tippek, vélemények?

Pénteki mérkőzések:

november 24., péntek

Hannover 96 - Hertha BSC Stream

A péntek esti Hannover 96 - Hertha BSC találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!