Ez a meccs most nem a szakmáról fog szólni.

A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának harmadik játéknapján a Hertha BSC a Fortuna Düsseldorf csapatát fogadja a berlini Olimpiai Stadionban.

Tragédia árnyékolja be a berlini gárda tavaszi szezonjának első mérkőzését (is), ugyanis a hét elején, 43 éves korában váratlanul elhunyt Kay Bernstein, aki 2022 óta a klub elnöke volt. Betöltött pozíciója eltörpült amellett, amit Bernstein klubhoz való érzelmi kötödése jelentett, hiszen gyerekkora óta ízig-vérig a kék-fehérek elkötelezett szurkolója volt. Vasárnap gyászba borul az Olimpiai Stadion, ahol Dárdai Pál vezetőedző, megtizedelt kerettel próbál meg jó eredményt elérve tisztelegni az elhunyt vezető előtt.     

Vasárnapi mérkőzések:

január 21., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.44
Hertha nyer vagy döntetlen  1.47
Gólok száma 2.5 felett   1.54

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.28
Düsseldorf nyer +0.5 hendikeppel   1.56
Szögletek száma 11.5 alatt  1.63

Hertha BSC - Düsseldorf Stream

A vasárnap délutáni Hertha BSC - Düsseldorf találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Hertha BSC - Düsseldorf élő közvetítés!