A legrövidebb és legegyszerűbb út a Fradi továbbjutásához a pontszerzés lenne.

Szombat délután 16 órai kezdettel a Metz Handball otthonában fejezi be a Ferencváros női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája csoportkörét.

Nem túl jók a Fradi kilátásai a csoportból való továbbjutását firtató kérdésben, ugyanis ahhoz, hogy már szombat este hátradőlhessenek a játékosok, minimum egy pontot kellene szerezni a listavezető ellen. Ha ez nem jön össze, és vereséget szenvednek a zöldek, akkor vasárnapi programként marad az imádkozás, hogy a szintén továbbjutásért küzdő Rapid Bukarest ne verje hazai pályán a második helyen álló Esbjerget. 

A Rapid - Esbjerg találkozóról fontos tudni, hogy a dánoknak csak akkor lesz szüksége a pontszerzésre, ha szombaton a Herning-Ikast nyerni tud a már tét nélkül pályára lépő Kristiansand otthonában. Ez esetben nem az Esbjerg, hanem a Herning-Ikast lesz negyedöntőt érő helyen, s ez az Esbjerget győzelmi kényszer alá helyezné.

Több szálon futó, izgalmas szombatnak nézünk elébe, mindenképp érdemes lesz élőben követni az eseményeket.

A 14. forduló szombati programja:

február 17., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma 61.5 felett   1.87
Ferencváros nyer +5.5 hendikeppel  1.80
Metz nyer -5.5 hendikeppel  1.95

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 30.5 felett  1.93
Gólok száma 63.5 alatt    1.58
Ferencváros nyer +6.5 hendikeppel  1.63

Metz - Ferencváros Stream

A szombat délutáni Metz - Ferencváros találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Metz - Ferencváros élő közvetítés!

Borítókép: A győztes Ferencváros játékosai, Dragana Cvijic és Janurik Kinga örülnek a kézilabda női Bajnokok Ligája elődöntőjében. Fotó: MTI/Illyés Tibor